Siirry sisältöön
Meiltä saat maukkaat sushit ja onigirit Helsingin Rautatieasemalta Meiltä saat maukkaat sushit ja onigirit Helsingin Rautatieasemalta

Ravintolaelämyksiä lahjaksi Restelin lahjakorteilla!

Anna lahja, joka maistuu ja ilahduttaa – valitse Restelin lahjakortti! 

Restelin lahjakortti on täydellinen tapa ilahduttaa ystävää tai itseäsi ja tarjota monipuolisia makuelämyksiä. Lahjakorttiemme avulla voit nauttia herkullisista hetkistä kaikissa Restelin operoimissa ravintoloissa. Olipa kyseessä sitten rento lounas, juhlava illallinen tai virkistävä kahvihetki – lahjakorteilla voit valita kattavasta ravintolavalikoimastamme mieleisesi. 

Fyysiset lahjakortit ostat kätevästi ravintoloistamme ja digitaaliset lahjakortit ostat nopeasti sovelluksistamme sekä Food & Events -sivujen nettiselainversiosta.

Näin ostat lahjakortin:

Voit ostaa lahjakortin suoraan Restelin operoimista ravintoloista (fyysiset lahjakortit) tai näppärästi Food&Events verkkokaupan kautta (digitaaliset lahjakortit). Voit myös lisätä fyysisen lahjakorttimme sovelluksiisi, jolloin se toimii digitaalisen lahjakortin tavoin. Digitaalinen lahjakortti toimii ainoastaan suomalaisissa puhelinnumeroissa (puhelinnumeroissa, jotka alkavat maakohtaisella puhelinkoodilla +358). 

Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa Restelin operoimissa ravintoloissa. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli ostat esimerkiksi Burger King -brändin lahjakortin, voit käyttää lahjakortin Burger Kingin lisäksi myös muissa Restelin operoimissa ravintoloissa. Lahjakortti toimii maksuvälineenä niin kassalla, itsepalvelukassalla tai sovelluksessa. 

  1. Digitaalisen lahjakortin ostaaksesi Food&Events nettiselainversiosta, siirry tänne
  2. Klikkaa oikealta yläreunasta Lahjakortti-ikonia.
  3. Valitse haluamasi summa, syötä vastaanottajan tiedot ja haluamasi viesti sekä täytä omat tietosi
  4. Voit ajastaa lahjakortin lähtemään heti tai vasta myöhemmin. Lopuksi maksa lahjakortti.

Huom! Lahjakortti ei käy Classic Pizza Levillä eikä Holiday Clubin operoimissa Classic Pizzoissa (Caribia, Katinkulta, Saimaa, Tampereen Kylpylä). Lahjakortti ei ole myöskään käytettävissä Levin, Helsinki-Vantaan lentoaseman, Tallink Shuttle -laivojen tai Keskon operoimissa ravintoloissa BURGER KING® -ravintoloissa (Neste K Imatra, Neste K Lahti Kivistönmäki, Neste K Pukaron Paroni, Neste K Masku Riviera, Neste K Lappeenranta, Simolantie).  Lisäksi lahjakortit käyvät toistaiseksi maksuvälineenä vain BURGER KING® -ravintoloiden itsepalvelukassoilla sekä Burger King sovelluksessa.

Tutustu Restel lahjakorttien käyttöä koskeviin ehtoihin täältä.